Cartofi cu smantana

de _Alina_ in Mancaruri de legume, 15 Iun 2012 | 6908 vizualizari

 

Reteta aceasta imi trezeste amintiri placute... Am invatat-o de la o prietena de peste Prut cand eram studenta in anul II, iar azi m-a apucat melancolia si am zis ca trebuie neaparat sa o prepar.

 

INGREDIENTE

  • 1500 g cartofi (curatati)
  • 1 cana de lapte
  • 1 cana apa
  • 400 g smantana
  • 1 lg ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lg cu varf faina
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana:

1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati.

2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei.

3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati.

4. Lasati la foc mediu pana s-au fiert cartofii.

5. Adaugati smantana amestecata cu faina si mai lasati pe foc 5 min.

6. La final adaugati mararul tocat si sarea.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

18.06.2012, 14:16

Simona, sigur o sa iti placa

adasev12 1

19.06.2012, 19:22

f buni

iry-gabriela 1

19.06.2012, 19:25

ce bun atrebuie sa fie.....mmmm,vreau sa pap si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si marar