Cartofi cu smantana

de _Alina_ in Mancaruri de legume, 15 Iun 2012 | 6932 vizualizari

 

Reteta aceasta imi trezeste amintiri placute... Am invatat-o de la o prietena de peste Prut cand eram studenta in anul II, iar azi m-a apucat melancolia si am zis ca trebuie neaparat sa o prepar.

 

INGREDIENTE

  • 1500 g cartofi (curatati)
  • 1 cana de lapte
  • 1 cana apa
  • 400 g smantana
  • 1 lg ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lg cu varf faina
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana:

1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati.

2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei.

3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati.

4. Lasati la foc mediu pana s-au fiert cartofii.

5. Adaugati smantana amestecata cu faina si mai lasati pe foc 5 min.

6. La final adaugati mararul tocat si sarea.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

18.06.2012, 14:16

Simona, sigur o sa iti placa

adasev12 1

19.06.2012, 19:22

f buni

iry-gabriela 1

19.06.2012, 19:25

ce bun atrebuie sa fie.....mmmm,vreau sa pap si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana