Cartofi cu smantana si marar

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 14690 vizualizari

COMENTARII (43)

MotanLaOale 1

05.06.2012, 13:32

MonaMimi 1

05.06.2012, 14:44

foarte buni

MotanLaOale 1

05.06.2012, 14:49

laura_n 1

05.06.2012, 15:44

vrem si noi o portie ca salivam prea tare pe tastatura )

Alinutza80 1

05.06.2012, 15:59

ce bine arata

MotanLaOale 1

05.06.2012, 16:05

Multumesc

aziz 1

05.06.2012, 19:51

si asta foarte bun!!!!

MotanLaOale 1

05.06.2012, 20:18

iry-gabriela 1

05.06.2012, 22:10

cred si eu sunt buni la cum arata??

MotanLaOale 1

06.06.2012, 08:26

Sidy 1

09.06.2012, 08:09

Un deliciu Motanel

lovesideea 1

09.06.2012, 09:44

Arata imbietor dar am o problema ce fac cu smantana ) scz sunt novice in bucatarie

MotanLaOale 1

09.06.2012, 10:18

Multumesc Sidy

MotanLaOale 1

09.06.2012, 10:23

Andreea Eu trebuie sa-mi cer scuze, din graba am uitat sa scriu ca smantana se pune dupa lapte in cratita si se fierbe in continuare cum scrie.

gaby_duceag 1

09.06.2012, 17:23

Eu ii fac mult mai usurei. Fierb cartofii in apa cu sare si marar, scurg cand sunt fierti, pun sare, usturoi, smantana si mai adaug marar verde si amestec usor sa se ferme din cartofi pana ajung la o consistenta a sosului sa-mi placa.

MotanLaOale 1

09.06.2012, 17:42

Pentru mine cartofii noi daca nu sunt prajiti nu sunt ce trebuie sa fie! Mofturi!

gaby_duceag 1

09.06.2012, 17:42

)))
nu-s mofturi, esti..barbat )

MotanLaOale 1

09.06.2012, 17:56

Cam da!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana in doua moduri