Cartofi cu smantana si marar

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 20021 vizualizari

 

O reteta mai mult decat simpla, cu 4 ingrediente, rapida si buna. O fac deseori la cina cand nu am prea mult chef de gatit sau ca garnitura la fripturi, snitele, chiftele. Nu as fi postat-o dar gasesc mereu pe net aceasta reteta cu adaos de faina/amidon, si nu inteleg de ce, atata timp cat cartoful este atat de bogat in amidon..

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi noi (1kg)
  • 3-400 gr smantana grasa
  • o lingura unt
  • marar verde
  • sare
  • optional - branzeturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana si marar:

De data asta am folosit cartofi noi, iese grozav de bun preparatul.


Am spalat si curatat cartofii. I-am taiat in 4 si i-am pus la fiert in apa cu sare.


Cand au fost fierti bine de tot am scurs toata apa, am adaugat smantana, untul, mararul proaspat tocat, si am pus cratita inapoi pe foc.


Cu o lingura am amestecat usor, circular, doar atat cat sa se ferme o parte dintre cartofi, fara a-i pasa complet sau a-i face piure sau pasta ci doar pentru a ingrosa sosul format.


Simplu, gata! :))


Oprional poti adauga branzeturi fine. Eu am adaugat branza de capra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Rocsi 1

15.06.2013, 10:50

Sunt foarte buni!

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 19:42

Simplu, dar cred ca foarte bun. I-am pus la favorite si ii prepar si eu zilele astea.

Panacris 1

13.05.2014, 08:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco