Cartofi cu unt in pergament

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2015 | 892 vizualizari

 

Uneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi maricei
  • in jur de 35 sau 40 gr unt
  • sare
  • piper
  • hartie de copt( pergament)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu unt in pergament:

Fiecare cartof se da pe razatoarea mare, deasupra se razuie unt pe razatoarea mica se presara sare, piper.


Se strange pergamentul ca un saculet si se coc cartofii 50 de minute sau o ora la cuptor, sau pana sunt rumeniti. Desprindeti cartofii cu o paleta si puneti deasupra tot ce doriti...alegerea mea a fost muuult marar!


Simplu si bun!

 

TIPS-URI

1

Daca doriti cand sunt gata, desfaceti saculetul razuiti branza sau cascaval si mai lasati-i la cuptor pana se topeste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu unt in pergament" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (36)

-Licurici- 1

30.09.2015, 09:00

Ce bun!

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Licurici!

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Anca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite!