Golden Cheese balls

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2010 | 3036 vizualizari

 

Bulete crocante si aurii de cascaval cu branza

 

INGREDIENTE

  • branza rasa
  • cascaval ras,
  • ou
  • faina cat cuprinde,
  • marar tocat fin,
  • un praf usor de curry.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Golden Cheese balls:

Se amesteca branza rasa cu cascaval ras, ou batut, faina cat cuprinde, marar tocat fin, un praf usor de curry.


Se tavalesc prin pesmet, se coc in tava pe hartie de copt sau se prajesc in baie de ulei dupa care se aseaza pe prosop de hartie absorbant sa se scurga bine uleiul.

 

TIPS-URI

1

ca sa iasa rotunde ca niste bile si nu turtite e bine sa rotiti mereu tigaia cam ca la clatite.

2

inainte de coacere sau prajire e bine sa le tineti un pic la rece sa se intareasca;

Daca ti-a placut reteta noastra "Golden Cheese balls" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

epurasha2bb 1

18.04.2010, 10:54

aaaa, umblati cu ...cainele prin posta va sa zica!

Dana Cristea - pusikmea 1

18.04.2010, 20:49

epurasha2bb 1

19.04.2010, 08:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor