Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ramasite de branza de oaie sfaramata,ceva smantana si 6 foi de placinta...si gata-i placinta...
Branza sfaramata impreuna cu ouale,smantana le omogenizam bine,apoi adaugam grisul.Tapetam o tava cu hartie de copt,intindem prima foaie de placinta o ungem cu ulei,apoi a doua si o ungem si cea de a treia si o ungem,peste ele turnam compozitia de mai sus si deasupra cele trei foi ramase,dupa fiecare foaie ungem cu ulei.Dam tava la cuptor cca 20-25 min,cand s-a rumenit turnam laptele si mai lasam cca 5-10 min.Scoatem tava din cuptor,portionam si asezam bucatile de placinta pe platou.
Se serveste calda sau rece....
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult