Placinta cu branza de oaie si smantana

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2014 | 4107 vizualizari

 

Ramasite de branza de oaie sfaramata,ceva smantana si 6 foi de placinta...si gata-i placinta...

 

INGREDIENTE

  • 6 foi placinta Linco
  • 3 oua
  • 200 g branza oaie sfarmata
  • 100 g smantana groasa
  • 50 g gris
  • 100 ml lapte
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de oaie si smantana:

Branza sfaramata impreuna cu ouale,smantana le omogenizam bine,apoi adaugam grisul.Tapetam o tava cu hartie de copt,intindem prima foaie de placinta o ungem cu ulei,apoi a doua si o ungem si cea de a treia si o ungem,peste ele turnam compozitia de mai sus si deasupra cele trei foi ramase,dupa fiecare foaie ungem cu ulei.Dam tava la cuptor cca 20-25 min,cand s-a rumenit turnam laptele si mai lasam cca 5-10 min.Scoatem tava din cuptor,portionam si asezam bucatile de placinta pe platou.


Se serveste calda sau rece....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de oaie si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Mihaela11_jo 1

06.01.2014, 01:33

La Multi Ani 2014!

MotanLaOale 1

06.01.2014, 09:01

buna buna

ralu_ca 1

07.01.2014, 07:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Placinta turceasca cu branza si spanac