Placinta cu branza de oaie si smantana

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2014 | 13189 vizualizari

 

Ramasite de branza de oaie sfaramata,ceva smantana si 6 foi de placinta...si gata-i placinta...

 

INGREDIENTE

  • 6 foi placinta Linco
  • 3 oua
  • 200 g branza oaie sfarmata
  • 100 g smantana groasa
  • 50 g gris
  • 100 ml lapte
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de oaie si smantana:

Branza sfaramata impreuna cu ouale,smantana le omogenizam bine,apoi adaugam grisul.Tapetam o tava cu hartie de copt,intindem prima foaie de placinta o ungem cu ulei,apoi a doua si o ungem si cea de a treia si o ungem,peste ele turnam compozitia de mai sus si deasupra  cele trei foi ramase,dupa fiecare foaie ungem cu ulei.Dam tava la cuptor cca 20-25 min,cand s-a rumenit turnam laptele si mai lasam cca 5-10 min.Scoatem tava din cuptor,portionam si asezam bucatile de placinta pe platou.

Se serveste calda sau rece....

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de oaie si smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana