Cartofi cu varza de Bruxelles

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 12 Mar 2015 | 817 vizualizari

 

Ce ziceti de un pranz pregatit frugal,dar fantastic de bun ? Mai simplu de atat nu se poate !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii :
  • 800 g cartofi
  • 500 g varza de Bruxelles
  • 4 carnati semiafumati
  • usturoi rozmarin sare,piper,fulgi de chilli
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu varza de Bruxelles:

Incingem cuptorul la 180 de grade.


Pregatim o tava mare pentru cuptor.


Cartofii curatati si spalati se taie in bucati mari,apoi se asezoneaza cu sare,piper,rozmarin si se stropesc cu ulei de masline.Ii intindem in tava .Zdrobim cateii de usturoi cu lama la cutit si se pun in tava printre cartofi.


Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute. Scoatem tava din cuptor,indepartam folia si punem varza de Bruxelles,carnatii taiati in bucati si fulgi de chilli. Mai dam la cuptor pana cand cartofii s-au rumenit si varza s-a fragezit.


Carnatii isi vor lasa aroma afumata peste cartofi si varza ,iar intreg preparatul va fi deosebit de gustos .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

12.03.2015, 20:22

Cartofiori servesc si eu!

Corinuta 1

12.03.2015, 20:43

Arata fain! Cu varza asta nu prea ma impac

dantes 1

13.03.2015, 10:52

Buni!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu gaina de tara