Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2012 | 1947 vizualizari

 

Cantitatile sunt mai mari deoarece am am avut un sarbatorit in familie

 

INGREDIENTE

  • 2kg ceafa de porc
  • 1,5 kg piept de porc
  • 9 pulpe de pui
  • 1/2 ciuperci
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci:

Carnea spalata si tamponata cu hartie de bucatarie se portioneaza ca pentru gratar la 2-2,1/2cm grosimea.Pulpele de pui le-am dezosat ca sa se patrunda mai usor si mai repede.Toate acestea le-am asezonat dupa cum urmeaza;ceafa de porc am dat cu sare,piper si cimbru,pieptul de porc am dat cu sare,piper si boia,pulpele de pui am lasat doar sare si piper la fel si ciupercile.Peste toate acestea le-am pus ulei si l-am amestecat bine ca fiecare bucata sa fie unsa bine.Gratarul pregatit dinainte cu jar din destul de catre specialist(sotul)au trecut la partea cea mai putin placuta sa stai in bataia fumului dar rezultatul a fost deosebit asa ca a meritat.

 

TIPS-URI

1

Pentru ca guguluful a fost pentru ziua de ieri nu am putut sa-l pregatesc la gata pentru poza dar acum am putut posta fotografia doar la aceasta reteta sa puteti vedea si poza de final cum am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

BuburuzaBubu 1

24.06.2012, 15:23

buuun

mamaieelena 1

24.06.2012, 15:57

multumesc medi

mamaieelena 1

24.06.2012, 15:57

Buburuza multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar