Cartofi cu chorizo (la cuptor)

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Ian 2013 | 1968 vizualizari

 

Am luat ideea dintr-o emisiune Tv.. Desi pare prea simpla si netentanta , desi nu sunt pentru condimente la plic , a iesit super . Nota de inedit a fost adusa de condimentele pentru cartofi de la Kotanyi seria Nouvelle Cousine care pe langa rozmarin , ceapa si cardamom levantica si sofranel contine un amestec din flori de menta, floarea soarelui , nalba , tarhon , petale de trandafiri . Interesant , nu-i asa ? . Multumesc Adina !!!

 

INGREDIENTE

  • 750 gr cartofi
  • 250 gr chorizo
  • sare
  • 100 gr ulei
  • parmezan
  • amestec pt. cartofi Kotanyi
  • smantana
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu chorizo (la cuptor):

Cartofii se curata, se spala si se taie ca pentru cartofi prajiti.


Puneti intr-o tava cartofii sarati, chorizo taiat feliute subtiri, condimentele si stropiti cu ulei. Dati la cuptor aproximativ 30 minute, pana devin rumeni.


Serviti preparatul cald cu parmezan razuit deasupra si un mujdei cu smantana .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu chorizo (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

25.01.2013, 20:33

Simplu si bun!

mamaieelena 1

25.01.2013, 21:00

bun; arata bine

Cris2711 1

26.01.2013, 00:08

wow,deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pulpe la cuptor