Cartofi cu chorizo (la cuptor)

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Ian 2013 | 4619 vizualizari

 

Am luat ideea dintr-o emisiune Tv.. Desi pare prea simpla si netentanta , desi nu sunt pentru condimente la plic , a iesit super . Nota de inedit a fost adusa de condimentele pentru cartofi de la Kotanyi seria Nouvelle Cousine care pe langa rozmarin , ceapa si cardamom levantica si sofranel contine un amestec din flori de menta, floarea soarelui , nalba , tarhon , petale de trandafiri . Interesant , nu-i asa ? . Multumesc Adina !!!

 

INGREDIENTE

  • 750 gr cartofi
  • 250 gr chorizo
  • sare
  • 100 gr ulei
  • parmezan
  • amestec pt. cartofi Kotanyi
  • smantana
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu chorizo (la cuptor):

Cartofii se curata, se spala si se taie ca pentru cartofi prajiti.

Puneti intr-o tava cartofii sarati, chorizo taiat feliute subtiri, condimentele si stropiti cu ulei. Dati la cuptor aproximativ 30 minute, pana devin rumeni.

Serviti preparatul cald cu parmezan razuit deasupra si un mujdei cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu chorizo (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pulpe la cuptor