Chiftele pe pat de mamaliga

de Lau in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2011 | 2690 vizualizari

 

inspirata de reteta lui miha

 

INGREDIENTE

  • 900 g carne tocata
  • 2 oua
  • 2 felii de faina
  • patrunjel verde
  • 1 capatana usturoi
  • 3 felii de paine uscata
  • 1 morcov
  • condimente
  • sare dupa gust
  • piper
  • mamaliguta
  • malai
  • apa
  • sare dupa gust
  • pentru sos
  • 300 g smantana
  • 3 linguri faina
  • 50 g unt
  • piper
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele pe pat de mamaliga:

Se inmoaie painea in apa,se stoarce bine,se adauga carnea,morcovul dat prin razatoare,usturoiul curatat si pisat.


Se adauga si restul ingredientelor,se amesteca bine.


Udam mana si dam forma chiftelutelor. Le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un servetel absorbant.


Se face mamaliguta din malai,apa si sare.


Se face sosul-se pune untul in tigaie si cand se topeste se adauga faina dupa care se adauga smantana si se amesteca pana se ingroasa.


Se adauga piperul si sare dupa gust.


Se unge o tava cu unt ,se pune un mamaliguta, se adauga chiftele,se toarna sosul peste ele si se da la cuptor pana se rumeneste deasupra un pic

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele pe pat de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kamy 1

05.04.2011, 00:08

bune

Lau 1

05.04.2011, 16:36

multumesc pentru aprecieri

mamaieelena 1

06.04.2011, 08:34

buuunee vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si carne de vita