Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

de merisor in Mancaruri cu carne, 11 Noi 2012 | 34831 vizualizari

 

Rapid si usor am combinat carnatii cu pieptul de pui si bacon si a iesit ceva bun.
Carnatii au fost putin picanti, fara prea multa grasime si afumati.

 

INGREDIENTE

  • 1,200Kg piept de pui dezosat
  • 8 carnati afumati
  • felii de bacon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon:

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi am filat dar nu prea subtire.


Baconul l-am feliat cat de subtire am putut.


Am rulat pieptul de pui peste carnati si am asezat feliile de bacon pe lungimea carnatilor. Mi-au intrat cate trei felii la fiecare carnat.


Am legat cu sfoara pentru a nu se desface si i-am asezat in tava unsa cu putin ulei.


Nu am mai condimentat cu nimic, nici sare nu am mai pus deoarece au fost carnatii destul de condimentati.


Am intepat fiecare rulou din loc in loc si am dat tava la cuptor pentru 40 minute la 180 grade. Pe parcurs am mai intors rulourile de pe o parte pe cealalta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

anydor 1

08.05.2014, 22:23

foarte bine arata ,felicitari!

merisor 1

09.05.2014, 07:38

Va multumesc frumos!

reisnaor_2006 1

23.10.2014, 22:23

o bunatate,salivez deja

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute