Cartofi cu varza de Bruxelles

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 12 Mar 2015 | 5420 vizualizari

 

Ce ziceti de un pranz pregatit frugal,dar fantastic de bun ? Mai simplu de atat nu se poate !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii :
  • 800 g cartofi
  • 500 g varza de Bruxelles
  • 4 carnati semiafumati
  • usturoi rozmarin sare,piper,fulgi de chilli
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu varza de Bruxelles:

Incingem cuptorul la 180 de grade.

Pregatim o tava mare pentru cuptor.

Cartofii curatati si spalati se taie in bucati mari,apoi se asezoneaza cu sare,piper,rozmarin si se stropesc cu ulei de masline.Ii intindem in tava .Zdrobim cateii de usturoi cu lama la cutit si se pun in tava printre cartofi.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute. Scoatem tava din cuptor,indepartam folia si punem varza de Bruxelles,carnatii taiati in bucati si fulgi de chilli. Mai dam la cuptor pana cand cartofii s-au rumenit si varza s-a fragezit.

Carnatii isi vor lasa aroma afumata peste cartofi si varza ,iar intreg preparatul va fi deosebit de gustos . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

12.03.2015, 20:22

Cartofiori servesc si eu!

Corinuta 1

12.03.2015, 20:43

Arata fain! Cu varza asta nu prea ma impac

dantes 1

13.03.2015, 10:52

Buni!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu carne de pasare si cartofi