Eu am avut un piept de curcan(cel alb ,nu mai stiu exact cum le mai zice) am ales carnea de pe oase si l-am tocat si tot asa am procedat si cu carnea de pe pieptul de gasca.
Le-am tocat , dupa care am adaugat toate condimentele si am amestecat.
Numai ceapa am tocat-o marunt dupa care am calit-o putin dupa care am adaugat-o peste carne.
Orezul l-am spalat bine in apa calda.
Frunza, eu am avut la congelator gata oparita,doar le-am scos si le-am dezghetat dupa care m-am apucat de infasurat sarmalele.Cand au fost gata le-am acoperit cu o folie de staniol,am pus apa fierbinte cat sa le acopere si le-am dat la foc mic cam 2:30.
Am adaugat borsul si am mai lasat 30min si ....au fost gata.
Pofta mare!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro