Sarmalute in foi de vita

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 25 Apr 2011 | 2384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de curcan
  • 1piept gasca
  • 2oua
  • 4cepe
  • 3linguri orez
  • 1lingura bulion de ardei
  • basilico
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • boia dulce
  • patrunjel
  • marar
  • frunza de vita
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita:

Eu am avut un piept de curcan(cel alb ,nu mai stiu exact cum le mai zice) am ales carnea de pe oase si l-am tocat si tot asa am procedat si cu carnea de pe pieptul de gasca.


Le-am tocat , dupa care am adaugat toate condimentele si am amestecat.


Numai ceapa am tocat-o marunt dupa care am calit-o putin dupa care am adaugat-o peste carne.


Orezul l-am spalat bine in apa calda.


Frunza, eu am avut la congelator gata oparita,doar le-am scos si le-am dezghetat dupa care m-am apucat de infasurat sarmalele.Cand au fost gata le-am acoperit cu o folie de staniol,am pus apa fierbinte cat sa le acopere si le-am dat la foc mic cam 2:30.


Am adaugat borsul si am mai lasat 30min si ....au fost gata.


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

26.04.2011, 20:34

bune tare

mihaelaM 1

26.04.2011, 21:20

chiar ca bune asa in combinatia asta nu mai facusem pana acum,dar sa stii ca o sa mai fac ca sunt tare bune

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:28

fetelor va multumesc mult de aprecieri si totodata va multumesc si voua celor din umbra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii