Cartofi cu vin, usturoi si rozmarin la punga magica

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2010 | 14088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cartofi
  • 5 catei usturoi zdrobiti
  • 2 linguri ulei masline
  • 3-4 bucatele de unt
  • 1 pahar de vin de 100 ml
  • rozmarin
  • un praf sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu vin, usturoi si rozmarin la punga magica:

Curatam si spalam cartofii, ii taiem ca pentru cuptor, apoi ii lasam 15 minute in vin si usturoi zdrobit amestecandu-i cu mana din cand in cand. Adaugam si rozmarinul si-i frecam putin, apoi uleiul, sarea si piperul.



Ii punem la punga magica, cu tot cu sosul lor, punem si bucatelele de unt si-i lasam pana sunt gata la cuptor...veti fi uimiti de gustul lor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu vin, usturoi si rozmarin la punga magica" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:20

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 10:09

RuxyRux 1

18.01.2011, 10:47

Ia uite ce vizite frumoase aici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu sos de tarhon