Cartofi duchesse mov

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2015 | 1126 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta aceasta http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-duchesse-20861.html  doar ca am adaugat si putin lapte

 

INGREDIENTE

  • cartofi mov
  • 2-3 linguri de parmezan ras
  • 2 galbenusuri
  • 50 g unt
  • piper
  • sare
  • lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse mov:

Cartofii se pun in coaja la fiert cu putina sare.


Cand sunt gata se pun in apa rece,se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.


Punem untul, condimentele, galbenusuriile si parmezanul ras si mixam cu mixerul.


Se adauga treptat si putin lapte (sa nu faceti compozitia prea subtire).


Punem compozitia intr-un poche cu varf stelat si formam " moate" pe tava tapetata cu hartie de copt.


Se da la cuptor pana se rumenesc putin, circa 10-15 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse mov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Camelya 1

26.12.2015, 11:17

Super

mirela0911 1

26.12.2015, 11:44

Ce culoare faina au!

Bya Ralu 1

26.12.2015, 11:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin