Cartofi duchesse mov

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2015 | 1046 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta aceasta http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-duchesse-20861.html  doar ca am adaugat si putin lapte

 

INGREDIENTE

  • cartofi mov
  • 2-3 linguri de parmezan ras
  • 2 galbenusuri
  • 50 g unt
  • piper
  • sare
  • lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse mov:

Cartofii se pun in coaja la fiert cu putina sare.


Cand sunt gata se pun in apa rece,se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.


Punem untul, condimentele, galbenusuriile si parmezanul ras si mixam cu mixerul.


Se adauga treptat si putin lapte (sa nu faceti compozitia prea subtire).


Punem compozitia intr-un poche cu varf stelat si formam " moate" pe tava tapetata cu hartie de copt.


Se da la cuptor pana se rumenesc putin, circa 10-15 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse mov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (20)

Camelya 1

26.12.2015, 11:17

Super

mirela0911 1

26.12.2015, 11:44

Ce culoare faina au!

Bya Ralu 1

26.12.2015, 11:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulz ciobanesc