Cartofi evantai

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2015 | 5548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii rosii
  • ulei de masline
  • sare, piper alb, rozmarin
  • 3-4 felii de cascaval
  • usturoi in praf
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

- Spalam bine cartofii si ii stergem cu un prosop sa fie bine uscati. Ii crestam cu un cutit ca si cum ati taia felii, doar ca ii crestati pana la jumate, ca un evantai. Ii stropiti cu ulei de masline si presaram sare, piper alb macinat , praf de usturoi si putin rozmarin.

-Punem in tava tapetata cu folie de aluminiu sau hartie de copt.si dam la cuptor la 160 grade, si uitam de ei pentru cca 1 ora. Cand sunt aproape gata ii scoatem si punem in crapaturi cate o fasie de cascaval feliat. Dam iar la cuptor pentru cca 5 minute. Stingem cuptorul si lasam inca 5 minute la odihnit in cuptor.

Servim ca si garnitura  sau ca si gustare cu smantana deasupra.

 

TIPS-URI

1

sunt foarte buni daca spre final punem ate un cub de unt peste fiecare si mai introducem 4 minute pla cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cartofi evantai-0
Cartofi evantai-1
Cartofi evantai-2
Cartofi evantai-3
Cartofi evantai-4
Cartofi evantai-5
Cartofi evantai-6
Cartofi evantai-7
Cartofi evantai-8

COMENTARII (7)

Teo

Teo 1

18.02.2015, 17:17

Geniali!!!

Rocsi

Rocsi 1

18.02.2015, 21:31

Ce imi plac!

cristeena20

cristeena20 1

19.02.2015, 16:05

Multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!