Cartofi evantai

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2015 | 7905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii rosii
  • ulei de masline
  • sare, piper alb, rozmarin
  • 3-4 felii de cascaval
  • usturoi in praf
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

- Spalam bine cartofii si ii stergem cu un prosop sa fie bine uscati. Ii crestam cu un cutit ca si cum ati taia felii, doar ca ii crestati pana la jumate, ca un evantai. Ii stropiti cu ulei de masline si presaram sare, piper alb macinat , praf de usturoi si putin rozmarin.


-Punem in tava tapetata cu folie de aluminiu sau hartie de copt.si dam la cuptor la 160 grade, si uitam de ei pentru cca 1 ora. Cand sunt aproape gata ii scoatem si punem in crapaturi cate o fasie de cascaval feliat. Dam iar la cuptor pentru cca 5 minute. Stingem cuptorul si lasam inca 5 minute la odihnit in cuptor.


Servim ca si garnitura sau ca si gustare cu smantana deasupra.

TIPS-URI

1

sunt foarte buni daca spre final punem ate un cub de unt peste fiecare si mai introducem 4 minute pla cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Teo 1

18.02.2015, 17:17

Geniali!!!

Rocsi 1

18.02.2015, 21:31

Ce imi plac!

cristeena20 1

19.02.2015, 16:05

Multumesc!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

ieri la 21:54

Prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

ieri la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

ieri la 12:42

RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa cu branza de burduf