Cartofi evantai cu branzeturi si coriandru

de Ancutsa in Mancaruri de legume, 26 Noi 2019 | 1280 vizualizari

 

Am pregătit aceşti cartofi evantai, cu brânzeturi variate și coriandru, au fost gustoși și aromați.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari,
  • Coriandru boabe,
  • 1 linguriță sare,
  • 40 ml ulei,
  • 100 g mozzarella,
  • 120 g brânză Camembert,
  • 30 g brânză Brie
  • 1 l apă
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai cu branzeturi si coriandru:

 

Se spală cartofii și se fierb în coajă, într-o oală cu un litru de apă și o linguriță de sare, pentru aprox 30 de minute sau până când s-au pătruns. Când s-au fiert cartofii, se scot pe o tavă, se lasă la răcit și se decojesc.

 Se taie cartofii așezați între 2 linguri de lemn, pentru a nu-i tăia până la capăt, ci doar pentru a obține forma de evantai. Se picură ulei, se presară coriandru boabe proaspăt râșnite pentru o aromă intensă, un praf de sare și se înfig bucățele de brânzeturi variate printre felii, având grijă să nu rupem cartofii.

 Se dau la cuptor, la foc mediu, 25 de minute sau până se rumenesc.

 

Porţii: 3

Timp de pregătire: 1 h

Timp de coacere: 25 min

 

Poftă Bună!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/11/cartofi-evantai-cu-branzeturi-si.html

TIPS-URI

1

Sugestie de servire: sunt și mai buni, acompaniați de puțină smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai cu branzeturi si coriandru" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor