Dovlecel pane rapid

de alinutzika in Mancaruri de legume, 22 Aug 2011 | 3385 vizualizari

 

Ador dovleceii facuti asa!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 dovlecei
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  •  usturoi granulat
  • ulei
  • sare, piper,vegeta (preferabil de casa)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane rapid:

Taiati dovleceii in felii de 1/2 cm grosime. Sarati-i si lasati-i sa stea intr-o strecuratoare vreo 20 minute,cel putin, ca sa-si lase apa si ca se se mai inmoaie. Intre timp bateti ouale cu putina sare,adaugati piper, vegeta, usturoi granulat si apoi faina+ 1 lingura de apa.


Dati fiecare bucatica de dovlecel prin acest aluat si prajiti-o intr-o tigaie incinsa cu ulei. Scoateti-i pe un servet, caci lasa mult ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

aziz 1

22.08.2011, 20:22

deliciosi

Lau 1

22.08.2011, 20:57

plac

alinutzika 1

22.08.2011, 23:21

multumesc, fetelor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si telemea