Cartofi frantuzesti

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2015 | 11800 vizualizari

 

Un deliciu pt o cina perfecta :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 300 gr cascaval
  • 7 oua
  • 250 gr carnati de casa
  • 250 gr sunca de praga
  • 200 gr salam sinaia
  • 200 gr telemea sarata
  • 200 gr mozzarrella
  • 50 gr unt
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

  • Cartofii si 5 oua se pun la fiert.
  • Cascavalul si branza telemea se dau pe razatoarea mare.
  • Carnatul, sunca si salamul se taie bastonase.
  • Intr-o tava antiaderenta topim untul si calim mezelurile in el.
  • Ungem o forma de iena cu unt.
  • Cartofii si ouale fierti si raciti se taie rondele.
  • Asezam pe fundul vasului cartofi taiati rondele, dupa care mezelurile...cascavalul si telemeaua....ouale taiate rondele.
  • Asezonam dupa gust.
  • Rupem mozzarella deasupra.
  • Batem restul oualelor cu smantana si turnam peste.
  • Dam la cuptor pana se rumeneste frumos, aproximativ 20-25 minute.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume taiate fideluta.

2

Iasa senzational daca inainte de a da la cuptor punem sos bechamel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari marinati, cu ceapa
  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si branza

de oanapl 7

ieri la 21:25

Prăjitură răsturnată cu prune

ieri la 11:36

Tartar de ton

ieri la 02:07

Tort Cifra

ieri la 01:50

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor, cu sos de ardei copt