Cartofi frantuzesti

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2016 | 22319 vizualizari

COMENTARII (33)

Gherca Daniela 1

02.07.2016, 20:32

foarte gustosi!

Catalina L 1

02.07.2016, 20:36

Bya Ralu 1

02.07.2016, 20:43

ce buni sunt

MotanLaOale 1

02.07.2016, 21:10

buni buni

Merisor 1

02.07.2016, 21:15

Cat de bine arata!

Rocsi 1

02.07.2016, 21:32

Multumesc Daniela

Rocsi 1

02.07.2016, 21:32

Catalina

Rocsi 1

02.07.2016, 21:32

Asa este Bya

Rocsi 1

02.07.2016, 21:32

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

02.07.2016, 21:32

Merisor, mulltumesc

Satisfyyourcravings 1

02.07.2016, 21:43

Minunati!

Rocsi 1

02.07.2016, 21:46

Multumesc Adriana

simona72 1

02.07.2016, 22:09

Ador salata asta! O dau pe toata carnea...

Ina 1

02.07.2016, 22:30

mirela0911 1

03.07.2016, 10:19

Oooo, ce bine arata!

dantes 1

03.07.2016, 10:34

Foarte buna!

Rocsi 1

03.07.2016, 19:12

Nu e salata, dar daca iti place, e bine Simona ))

Rocsi 1

03.07.2016, 19:12

Ina

Rocsi 1

03.07.2016, 19:13

Multumesc mult Mirela

Rocsi 1

03.07.2016, 19:13

Multumesc Dantes

Constelatialeu 1

04.07.2016, 16:24

Deliciosi !

Rocsi 1

04.07.2016, 21:41

Multumesc Cleme!

Xandrinne 1

05.07.2016, 10:22

Un deliciu!

Rocsi 1

05.07.2016, 20:59

Multumesc Xandrine

anca_rm 1

11.07.2016, 13:03

minunati

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti