Cartofi gratinati

de rivka in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2009 | 33367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 12 cartofi maricei
  • unt
  • cascaval ras
  • putin lapte
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Cartofii se spala si se fierb in coaja.

Se scurg de apa si se lasa sa se racesca sub capac.

Se unge o tava de cuptor cu unt, se aseaza un rand de cartofi taiati rondele, un rand de cascaval ras u rand din urmatorul amestec : se bate cu furculita 4 oua cu putin lapte, sare , piper dupa gust, etc ultimul rand fiind de cartofi si deasupra restul de cascaval ras si cateva felii subtiri de unt.

Se da tava la cuptor cca 30-35 minute la cca 200 grade pana cand cartofii sunt rumeniti frumos deasupra.

Am servit cu fripturica de pui cu morcovi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

luminita20_2006 1

15.11.2009, 21:23

Swanheart 1

15.11.2009, 22:32

Arata foarte bine!

iry-gabriela 1

02.06.2013, 14:01

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei si carnaciori