Cartofi gratinati, cu piept de porc la cuptor

de merisor in Porc, 12 Iun 2013 | 6224 vizualizari

 

Imi place sa prepar cartofi, mi se pare cel mai usor si cel mai diversificat.
Eu i-am servit alaturi de niste piept de porc la cuptor, aromat si putin crocant.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi noi
  • 150 gr crema de branza cu marar de la Delaco
  • 50 gr cascaval afumat de la Delaco
  • 1 legatura marar verde
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 8 bucati piept de porc
  • condimente: piper, busuioc, boia de ardei dulce, cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati, cu piept de porc la cuptor:

Curatam cartofii de coaja ii spalam bine si ii punem la fiert in apa cat sa fie acoperiti pentru 10-15 minute cat sa se patrunda usor.


Apoi ii scurgem si ii lasam putin sa se raceasca dupa care ii crestam din loc in loc, ii asezam intr-un vas de ceramica si ii ungem cu crema de branza cu marar.


Curatam usturoiul il taiem in bucatele mai mici pe care le strecuram printre cartofi.


Tocam mararul si il presaram peste si adaugam cascavalul ras deasupra.


Introducem vasul la cuptor pentru 15 minute la 180 grade pana cand se topeste crema de branza si cascavalul si se formeaza o crusta frumos colorata.


Eu i-am servit ca garnitura la piept de porc la cuptor


Pieptul de porc portionat, l-am condimentat cu piper, boia dulce de ardei, busuioc si cimbru, am potrivit de sare, l-am asezat in tava unsa cu untura si l-am introdus la cuptor la 200 grade pentru 40 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati, cu piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

COSTEO 1

17.07.2013, 16:42

ce bine arata wow!

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 17:46

mmm..ce bine arata

Alexandra Burz 1

14.01.2014, 08:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi