Cartofi in sos picant de rosii cu oua

de katty in Mancaruri de legume, 12 Ian 2017 | 1168 vizualizari

 

Cam tarziu pentru micul dejun? Cam devreme pentru pranz? Cu reteta asta am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 cartofi medii
  • 3 oua
  • sare
  • sos de rosii:
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 conserva rosii mixata
  • 1 lingura ulei de masline
  • chilli
  • piper negru macinat
  • sare
  • busuioc uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos picant de rosii cu oua:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi ii scurgem.
Intr-o craticioara, pregatim sosul. Curatam ceapa si usturoiul fin. In uleiul de masline incins, calim ceapa, pana devine translucida, apoi adaugam usturoiul. Stingem cu conserva de rosii mixata, adaugam sare, piper, chilli, busuiocul si lasam sa fiarba pana sosul se ingroasa.
Intr-o lingura de ulei de masline incins, punem cuburile de cartofi.  Amestecam usor sa se rumeneasca putin, apoi adaugam in tigaie sos de rosii cat sa cuprinda cartofii. Facem cu lingura 3 adancituri si spargem cate un ou. Dam tigaia la cuptor, pana ouale sunt legate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos picant de rosii cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

miki_a 1

13.01.2017, 20:19

Nu numai că arată bine, dar sigur e și foarte bun!

Bya Ralu 1

13.01.2017, 20:34

bun

diaconta 1

15.01.2017, 18:14

O idee foarte buna si ce prezentare frumoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor