Cartofi in sos picant de rosii cu oua

de katty in Mancaruri de legume, 12 Ian 2017 | 702 vizualizari

 

Cam tarziu pentru micul dejun? Cam devreme pentru pranz? Cu reteta asta am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 cartofi medii
  • 3 oua
  • sare
  • sos de rosii:
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 conserva rosii mixata
  • 1 lingura ulei de masline
  • chilli
  • piper negru macinat
  • sare
  • busuioc uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos picant de rosii cu oua:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi ii scurgem.

Intr-o craticioara, pregatim sosul. Curatam ceapa si usturoiul fin. In uleiul de masline incins, calim ceapa, pana devine translucida, apoi adaugam usturoiul. Stingem cu conserva de rosii mixata, adaugam sare, piper, chilli, busuiocul si lasam sa fiarba pana sosul se ingroasa.

Intr-o lingura de ulei de masline incins, punem cuburile de cartofi. Amestecam usor sa se rumeneasca putin, apoi adaugam in tigaie sos de rosii cat sa cuprinda cartofii. Facem cu lingura 3 adancituri si spargem cate un ou. Dam tigaia la cuptor, pana ouale sunt legate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos picant de rosii cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

miki_a 1

13.01.2017, 20:19

Nu numai că arată bine, dar sigur e și foarte bun!

Bya Ralu 1

13.01.2017, 20:34

bun

diaconta 1

15.01.2017, 18:14

O idee foarte buna si ce prezentare frumoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi