Cartofi la ceaun

de COSTEO in Mancaruri de post, 17 Iul 2013 | 4342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 3-4 fasii ardei gras
  • ulei
  • 1 cescuta apa
  • 30 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la ceaun:

Cartofi se curata, se spala, se taie rondele si se vor pune in ceaun. Punem in ceaun putin ulei ,ungem pereti ceaunului, pentru ca sa nu se prinda cartofii. Punem un strat de cartofi, adaugam cimbru, piper, sare, boia, rozmarin apoi mai punem un strat de cartofi si lasam la foc mic cca 15 minute.

Intre timp amestecam ca sa nu se prinda de ceaun. Dupa 15 minute adaugam cescuta cu apa, fasiile de ardei gras si catei de usturoi taiat fin sau zdrobit si lasam totul la foc mic 30 minute, amestecand in ei din cand in cand. Spre final adaugam 30 ml vin alb si mai lasam 8-10 minute.

Se servesc cu salata de ardei copti sau castraveti murati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu seminte