Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Mar 2014 | 10418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri de mustar
  • 1/2 legatura frunze de leurda
  • 1 lingura rozmarin uscat
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 lingura seminte de in
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper si praf de chili dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele.

Curatam leurda, o spalam si o taiem fasii cat mai inguste.

Peste cartofi punem toate ingredientele enumerate mai sus,inclusiv o manuta de frunze tocate de leurda, amestecam foarte bine cartofii sa se imbrace toti in pasta condimentata.

Asezam cartofii in tava pe hartie de copt, dam tava la cuptor la temperatura medie pentru 30 min.

La final ridicam temperatura pentru 10 minute, astfel cartofii vor capata un invelis crocant si un miez pufos, adica vor deveni irezistibili!

La servire asezam cartofii pe pat de leurda proaspata cu sau fara alte condimente.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lia_ 1

31.03.2014, 13:17

eu nu stiu cum sa mai scap de leurda asta ca se pune putina la preparate. tot incerc sa fiu in randul lumii cu vitaminizarea de primavara dar nu-mi merge mai deloc

anca_rm 1

31.03.2014, 15:56

Leurda cu cartofi

xana 1

03.04.2014, 11:38

Arata minunat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi unguresti