Mamaliguta cu tocanita -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mar 2010 | 2341 vizualizari

 

azi am trecut pe mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 4oo g varza de bruxel
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de faina
  • 1 pahar lapte de soia(smanatana daca nu e de post sau lapte)
  • 1 lingurita delikat
  • ulei de masline 4-5 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu tocanita -post:

Se curata ceapa si se toaca marunt cu ardeiul rosu apoi se caleste in ulei ,dupa care se pune 1 lingurita boia dulce si apoi se pun cartofi curatati si taiati cubulete,dupa care se pune varza de bruxel si delikatu


Se lasa sa fiarba la foc potirvit pana se fierb bine,apoi se pune (optional numai daca doriti) eu fac 1-2 linguri de faina cu lapte de soia in acest caz(de post)se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se pune patrunjel verde tocat,si se stinge focu


Se serveste cu mamaliguta calda si cu o salata daca doriti probabil ve-ti zice varza cu varza de bruxel ............eu asa ma avut ,voi servici cu ce va place

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu tocanita -post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.03.2010, 00:29

vai rivka te-am dat disparuta, am zis mai fata asta si-a pus palaria si cred ca a plecat la plaja nu mai are timp de bucatarie,Haide vino te astept

nadina73 1

17.03.2010, 00:31

rivka ce ai gatit azi,hai zi ceva nou............ceva retete noi

danis 1

06.04.2010, 21:34

ce bine arata ,dupa atata carne acuma chaiar ar merge o tacanita de ciupercinota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ghebe in suc de rosii cu cartofi la cuptor