Mamaliguta cu tocanita -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mar 2010 | 2779 vizualizari

 

azi am trecut pe mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 4oo g varza de bruxel
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de faina
  • 1 pahar lapte de soia(smanatana daca nu e de post sau lapte)
  • 1 lingurita delikat
  • ulei de masline 4-5 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu tocanita -post:

Se curata ceapa si se toaca marunt cu ardeiul rosu apoi se caleste in ulei ,dupa care se pune 1 lingurita boia dulce si apoi se pun cartofi curatati si taiati cubulete,dupa care se pune varza de bruxel si delikatu


Se lasa sa fiarba la foc potirvit pana se fierb bine,apoi se pune (optional numai daca doriti) eu fac 1-2 linguri de faina cu lapte de soia in acest caz(de post)se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se pune patrunjel verde tocat,si se stinge focu


Se serveste cu mamaliguta calda si cu o salata daca doriti probabil ve-ti zice varza cu varza de bruxel ............eu asa ma avut ,voi servici cu ce va place

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu tocanita -post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.03.2010, 00:29

vai rivka te-am dat disparuta, am zis mai fata asta si-a pus palaria si cred ca a plecat la plaja nu mai are timp de bucatarie,Haide vino te astept

nadina73 1

17.03.2010, 00:31

rivka ce ai gatit azi,hai zi ceva nou............ceva retete noi

danis 1

06.04.2010, 21:34

ce bine arata ,dupa atata carne acuma chaiar ar merge o tacanita de ciupercinota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi perfecti (de post)