Cartofi la cuptor cu salata de ridichi albe

de babi5 in Mancaruri de post, 9 Mai 2014 | 3028 vizualizari

 

Si un fel de mincare buna si potrivit pentru post ,si daca nu-i servim cu paine zic ca merge si la dieta . Ridichea stimuleaza bine bila .. Se prepara destul de repede si este foarte gustos .Poze mai putine fiindca ma chinui sa le incarc..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita vegeta
  • sare piper
  • 2 ridichi albe( cca 400 gr)
  • 2 linguri otet mere cu miere
  • 100 ml apa (supa de legume )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu salata de ridichi albe:

Se curata cartofii, se spala si se feliaza mai grosi putin decit cei pentru (cartofi pai  ).

Usturoiul se zdrobeste prin presa de usturoi ,apoi cartofii se amesteca cu uleiul ,sare,piper ,vegeta si usuroi ,se aseaza in tava  se pune apa peste si se introduce tava in cuptorul incins la 220 grade .

Cind cartofii sunt rumeni si suficient de moi  ii putem scoate (cca 40 minute ).

Ridichile se curata de coaja, se spala si se feliaza rondele, se sareaza apoi se pune 1 lingura de ulei si otetul .

Bun sanatos si gustos ,recomand cu drag  ,sa va fie de sanatate .

TIPS-URI

1

Bun ,sanatos si gustos

2

Cine doreste poate pune si o felie de carne linga, pregatita in diverse moduri .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu salata de ridichi albe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Alexandra Elena 1

09.05.2014, 22:36

ce buni sunt

babi5 1

10.05.2014, 14:57

Multumesc Dya,Nicole28,Alexandra Elena

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor