Cartofi la cuptor cu sos de branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 2901 vizualizari

 

initial am vrut sa fac bulete cu branza de burduf la cuptor insa pentru ca branza a fost prea grasa,s-au latit bilutele in tava si a iesit ce vedeti in poze... Asa ca nu mi-a ramas decat sa prepar rapid un sos tot de branzeturi si iata rezultatul....

 

INGREDIENTE

  • Cartofi:
  • 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 100 gr. cascaval ras
  • 250 gr. b ranza de burduf
  • 1 legatura de marar verde
  • sare si piper dupa gust
  • Sos de branzeturi:
  • 100 gr. branza cu mucegai alb si piper boabe "Green Pepper" de la Goldessa
  • 100 gr. branza cu mucegai albastru "Creamy Blue" de la Milkana
  • 1 lingura de smantana grasa
  • putin busuioc uscat
  • In plus:
  • 5-6 tomate negre
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sos de branzeturi:

Cartofii fierti in coaja se curata si se trec pe razatoarea marunta.


Adaugam 100 gr. cascaval ras. 250 gr. branza de burduf, marar verde tocat, sare si piper dupa gust si amestecam totul foarte bine pana obtinem un amestec omogen.


Preincalzim cuptorul la 200 grade.


Formam bilute de marimea dorita din amestecul de cartofi, apoi le asezam in tava in care am pus hartie de copt.


Dam tava la cuptor pentru 30-40 minute, pana se rumeneste preparatul, vezi foto.


Sosul l-am preparat rapid, topind intr-o craticioara branzeturile impreuna cu smantana, pana am obtinut un amestec cremos de consistenta unui sos peste care am presarat putin busuioc uscat.


Am servit sosul cu cartofii preparati la cuptor alaturi de niste gustoase tomate negre.


A fost un pranz delicios...


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Xandrinne 1

21.09.2014, 08:54

Gherca Daniela 1

21.09.2014, 10:42

mmm deliciosi

MOKUSKA 1

21.09.2014, 11:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Baghete cu sunca si cascaval