Cartofi la cuptor cu sos de mustar

de deea2686 in Mancaruri de post, 9 Apr 2015 | 6521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari taiati felii
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • un pic de apa
  • sare
  • Pentru sos:
  • 3 linguri mustar
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri bulion
  • putin zahar
  • busuioc
  • piper
  • sare
  • 2 catei usturoi pisati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sos de mustar:

Incalzim cuptorul. Ungem tava cu ulei.

Cartofii taiati ii punem in vas si apoi ii amestecam bine cu uleiul, cateii de usturoi, sarea si putina apa.Iii dam la facut pina devin moi sau rumeni.

Cind sunt gata se scot si se servesc cu sosul de mustar.

Pentru sos amestecam intr-un bol mustarul, bulionul, uleiul, zaharul, busuiocul, usturoiul tocat, piperul si sarea.

Se pune la fiert cam 20 minute cu 5 linguri apa.

Cind se ingroasa il luam de pe foc si il servim cu cartofii!

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Geanina87 1

09.04.2015, 23:11

mirela0911 1

10.04.2015, 06:59

Buni

Rocsi 1

10.04.2015, 21:18

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete impanate cu usturoi