Cartofi noi, ca in Banat

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 16681 vizualizari

COMENTARII (33)

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 12:13

susu 1

23.05.2013, 12:23

minunat, eu ii fac si cu marar si cei prajiti ii las cateodata cu tot cu coaja

Constelatialeu 1

23.05.2013, 14:03

Cred ca-s o bunatate !

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 14:24

Da, susu, sunt foarte buni si cum spui tu
Da, sunt tare buni!

susu 1

23.05.2013, 16:31

maine fac si eu reteta

mihaela76 1

28.05.2013, 10:27

Wauuuuuuu ce buni cred ca o sai fac si eu

babi5 1

28.05.2013, 18:57

cu mare drag Patricia

Patricia Iordache 1

28.05.2013, 19:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi EVANTAI