Cartofi noi copti cu sunca si seminte

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2015 | 1164 vizualizari

 

Eu am folosit acest preparat ca si garnitura dar la fel de bine poti sa-i spui salata calda sau aperitiv .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 300 gr sunca
  • 200 gr rosii uscate conservate in ulei de masline .
  • 100 ml ulei masline
  • 100 gr seminte decorticate crude de floarea soarelui
  • pudra chili
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi copti cu sunca si seminte:


  1. Cartofii noi se curata bine cu un buretel de vase pe care-l folositi doar in acest scop .

  2. Spalati patrunjelul verde.

  3. Spalati cartofii si ii puneti la fiert ina pa cu sare si tulpini de patrunjel verde.

  4. Cand cartofii sunt aproape fierti scurgeti apa si ii puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt .Sarati , presarati chili si stropiti cu ulei de masline .

  5. Dati tava la cuptorul preincalzit 30 minute . La jumatatea timpului intooarceti cartofii si adugati sunca taiata cubulete .

  6. Scoateti cartofii intr-un bol mare si adugati rosiile uscate taiate juliene si patrunjelul verde tocat .

  7. Servit cartofii noi copti cu sunculita si seminte de floarea soarelui presarate deasupra .

 

TIPS-URI

1

Cartofii pot fi fierti doar pe jumatate. Ei se vor prepara apoi si la cuptor .

2

Puteti folosi uleiul in care au fost conservate rosiile daca aveti suficient .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi copti cu sunca si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mena29 1

13.06.2015, 16:44

ce bine arata ce-ai facut aici!

Rocsi 1

13.06.2015, 21:23

Eheeee, cat de gustosi!

Xandrinne 1

07.08.2015, 09:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose mozaic