Cartofi noi cu branza si marar

de Luckycake in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 7334 vizualizari

 

Asta e varianta mea de cartofi noi, ne place tare mult.Poate fi o garnitura sau o salata calda, sau chiar fel principal servit alaturi de o salata de cruditati

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi mici
  • 200 gr feta
  • 1/2 legatura marar
  • ulei masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu branza si marar:

Cartofii ii spalam bine, ii taiem in jumatate si apoi ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam sa fiarba 6 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem pe o tava de cuptor cu hartie cerata. Asezonam cu sare si piper, apoi cu stropim cu ulei de masline. Dam la cuptorul preincalzit la 220 grade pana se rumenesc, la mine a durat 20 minute, la jumatatea timpului i-am intors, astfel incat sa fie rumeni pe toate partile.


Tocam marunt mararul si branza feta o taiem cubulete. Cand cartofii sunt gata ii punem intr-un vas si adaugam mararul si branza.


Sevim imediat. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Luckycake 1

15.05.2014, 17:11

JulyCris

nacularisa 1

16.05.2014, 06:48

Foarte buni !

Luckycake 1

16.05.2014, 10:37

Multumes Larisa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu maioneza de usturoi si marar