Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2015 | 3358 vizualizari

 

O reteta delicioasa

 

INGREDIENTE

  •  6 cartofi noi
  • cascaval Delaco
  • 3-4 fisii de prosciutto
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto:

 Haideti sa va povestesc cum imi place mie sa fac cartofii noi. Este o reteta rapida, simpla, dar delicioasa.

Dupa ce spal cartofii ii tai in 4 sau in 6 si ii pun la fiert. Apoi ii scot si-i usuc pe un prosop de hirtie, timp in care pun pe foc tigaia cu ulei. Ii pun apoi la prajit cit sa prinda o culoare frumoasa, aurie. De aici, imaginatia si pofta fiecaruia intra in actiune, dar mie imi place sa le adaug din belsug cascaval ras. Cum cartofii sint incinsi, cascavalul se topeste si da un gust extraordinar.

Pentru diversificare am adaugat cipsuri de prosciutto, uscat citeva minute la cuptor sau in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Dya Daniela Andrei 1

10.06.2015, 12:29

Am vazut reteta in aplicatie si ma tot intrebam eu "Cine-i Augustin Roman, ca tare fain mai gateste! " Desi stiam numele, nu am facut legatura!

roxana_simona 1

01.08.2015, 17:16

Ancutsa 1

22.07.2016, 10:57

Imi place mult, arata tare frumos!

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu sos de iaurt si miez de lapte