Cartofi noi cu maioneza de usturoi si marar

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 7799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi noi
  • ulei de masline
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 frunze de usturoi verde
  • otet de mere si miere
  • 1 lingurita cu mustar iute
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu maioneza de usturoi si marar:

Curatam, spalam si apoi taiem cartofii(eu am avut niste cartofi mai mici si i-am taiat jumatati).Ungem tigaia Dry-Cooker cu putin ulei , o lasam sa se incinga si apoi punem cartofii in ea.Acoperim cu capacul si lasam la foc mic pana cand acesti sunt bine facuti si rumeniti.


In timp ce cartofii sunt pe foc pregatim maioneza de usturoi:curatam usturoiul, il zdrobim si il punem intr-un bol .Adaugam putina sare peste usturoi, amestecam bine si apoi turnam treptat ulei amestecand continuu .Punem ulei in functie de cantitatea dorita de maioneza.La final adaugam pe rand si apoi amestecam o lingurita de otet din mere si miere si o lingurita de mustar iute.


Cand cartofii sunt gata facuti ii scoatem pe un platou ii saram dupa gust, ii stropim cu sosul de maioneza si apoi presaram mararul si frunzele de usturoi taiate marunt.


Servim ca atare sau drept garnitura.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu maioneza de usturoi si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:22

mamaie..................

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:23

Bunica ce-mi place ca nu sunt singura plimbareata de pe aici..........da' vrewau impresii de pe unde ai umblat si poze........................

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:23

multumesc Horia....................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi aromati cu branza rasa