Melcisori de pizza cu foietaj

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2016 | 1232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj(400 g) congelat
  • cca. 150-200g telemea sau orice branza sarata
  • 4 linguri bulion
  • 2 linguri de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 ou
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori de pizza cu foietaj:

Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol urmatoarele ingrediente: bulion, apa, oregano, sare si piper dupa gust.


Pe foaia de aluat distribuim tot sosul, apoi adaugam branza razuita. Rulam aluatul si formam o rulada pe care o taiem felii.


Eu am pus feliile intr-o tava de briose pentru a-si pastra forma, insa daca nu aveti o astfel de tava, le puteti pune intr-o tava normala tapetata cu hartie de copt.


Fiecare adancitura a tavii am uns-o cu ulei si am pus cate o bucata de hartie de copt.


Am asezat feliile si le-am uns cu ou batut.


Le-am dat la cuptorul preincalzit la foc mediu, aproximativ 20 de minute, pana cand s-au rumenit frumos,


Le-am lasat la racit, apoi le-am servit.


Delicioase! Le mai puteti adauga si sunca sau orice va place.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori de pizza cu foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

08.05.2016, 21:45

bun bun

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:50

Excelenti draga mea

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:00

Zic ca merg si-si , adica si la vin si la bere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Aperitive