Cartofi noi cu patrunjel verde

de T I M E A in Mancaruri de legume, 9 Iul 2012 | 4179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi noi mari
  • o ceapa verde
  • o ceapa rosie
  • 3-4 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu patrunjel verde:

Fierbem cartofii in coaja in apa cu sare.

Cand sunt fierti, ii scurgem de apa si lasam sa se raceasca.

Ceapa curatata si spalata o taiem marunt si o calim usor in ulei.

Adaugam peste ceapa calita cartofii curatati si taiati cubulete, saram si piperam dupa gust si amestecam bine.

Luam de pe foc si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.

O garnitura perfecta pe timp de vara langa orice tip de carne!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

T I M E A 1

10.07.2012, 14:35

Gurita

iry-gabriela 1

10.07.2012, 21:35

fara ceapa nu se poate?in rest super buni

T I M E A 1

10.07.2012, 22:14

mai...mie imi place ceapa...nu prea concep mancare fara ceapa..dar poti pune ce vrei tu pana la urma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastai galbene, cu smantana si usturoi