Cartofi noi cu piept de pui la cuptor

de diaconta in Pui, 2 Iun 2013 | 18056 vizualizari

 

Ca să nu ziceţi că vă dau doar desert,am adus şi mâncare.Nouă ne plac foarte mult cartofii noi şi cum aveam şi un pui de curte de la ţară,pieptul lui s-a potrivit de minune cu cartofii.Sigur că sunt foarte multe calorii acolo,dar după masă mergem la alergare şi rezolvăm problema. )))))

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi noi
  • Un piept de pui fara os
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 rosii
  • 100 ml suc de rosii
  • Un morcov
  • Un caţel usturoi
  • 5 linguri smântâna
  • Ulei
  • Sare,piper,boia
  • Rozmarin
  • Marar si patrunjel verde
  • 2 oua
  • 100 g mozzarella
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu piept de pui la cuptor:

Cartofii i-am curatat si i-am taiat rondele foarte subtiri.

Am pus putin ulei pe ei si i-am condimentat.

Pieptul de pui l-am taiat foarte marunt.

Intr-o cratita am pus putin ulei,ceapa si morcovul.Le-am calit putin apoi am adaugat pieptul de pui.

Am condimentat si am  adaugat rosiile decojite si taiate marunt , sucul de rosii si putina apa.Am lasat sa fiarba.

La final am adaugat verdeata si usturoiul.

Intr-o tava ceramica am pus un strat de cartofi,smântâna,rozmarin,verdeata,apoi pieptul de pui cu sos,iar un strat de cartofi si tot asa,ultimul fiind de cartofi.

Ouale le-am batut,am pus o lingura de smântâna si mozzarella razuita.

Am pus la cuptor pentru 40 de minute,pâna când si cartofii au fost moi.

Am servit cu smântâna si salata de cruditati.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui in sos de smantana