Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ca să nu ziceţi că vă dau doar desert,am adus şi mâncare.Nouă ne plac foarte mult cartofii noi şi cum aveam şi un pui de curte de la ţară,pieptul lui s-a potrivit de minune cu cartofii.Sigur că sunt foarte multe calorii acolo,dar după masă mergem la alergare şi rezolvăm problema. )))))
Cartofii i-am curatat si i-am taiat rondele foarte subtiri.
Am pus putin ulei pe ei si i-am condimentat.
Pieptul de pui l-am taiat foarte marunt.
Intr-o cratita am pus putin ulei,ceapa si morcovul.Le-am calit putin apoi am adaugat pieptul de pui.
Am condimentat si am adaugat rosiile decojite si taiate marunt , sucul de rosii si putina apa.Am lasat sa fiarba.
La final am adaugat verdeata si usturoiul.
Intr-o tava ceramica am pus un strat de cartofi,smântâna,rozmarin,verdeata,apoi pieptul de pui cu sos,iar un strat de cartofi si tot asa,ultimul fiind de cartofi.
Ouale le-am batut,am pus o lingura de smântâna si mozzarella razuita.
Am pus la cuptor pentru 40 de minute,pâna când si cartofii au fost moi.
Am servit cu smântâna si salata de cruditati.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult