Cartofi noi la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2012 | 2043 vizualizari

 

Cartofii merg de minune cu reteta precedenta

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi noi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare timp de 15-20 minute. Cand sunt gata, se scurge apa si se adauga in tava peste sosul format de la pulpele de pui. Reteta o vezi aici http://www.bucataras.ro/retete/pulpe-de-pui-superioare-in-sos-la-cuptor-33830.html.


Se lasa timp de 15 minute,se amesteca usor sa nu se sfarame si se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sim0na 1

14.06.2012, 22:49

asta am papat si noi in seara asta.

Bya Ralu 1

15.06.2012, 09:28

Maria68 1

15.06.2012, 18:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi a la Bunica