Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2016 | 3514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi noi
  • 100ml smantana pentru gatit
  • 150gr. branza de burduf
  • 150gr. cascaval taiat bucatele subtiri
  • sare si piper macinat dupa gust
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval:

Alegem cartofi noi mici de marimea unor mingiute de ping-pong.


Spalam bine cartofii sub jet de apa sa indepartam tot pamantul de pe coaja lor.


Taiem cartofii in jumatati, apoi ii punem la fiert in apa cu sare pentru 20 minute.


Preincalzim cuptorul la 200 grade.


Scurgem cartofii si ii transferam intr-o tava de inox sau in forma de yena tapetata cu hartie de copt.


Peste cartofii fierti turnam smantana de gatit,presaram branza de burduf si asezam din loc in loc bucatele subtiri de cascaval.


Presaram sare, piper si busuioc uscat dupa gust.


Dam tava la cuptor pentru 35 minute.


Scoatem tava cand cartofii capata crusta aurie, portionam si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

22.06.2016, 23:33

Arata grozav Val!

dantes 1

25.06.2016, 06:39

Buni!

tina58 1

25.06.2016, 11:37

Si mie-mi plac cartofii cu branza si smantana la cuptor. Branza de burduf are intr-adevar un gust mai pregnant decat alte sorturi de branza, dar imi place. Singurul lucru pe care l-as schimba ar fi busuiocul pe care l-as inlocui cu marar.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

RETETA RECOMANDATA
omleta cu afumatura