Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2016 | 10733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi noi
  • 100ml smantana pentru gatit
  • 150gr. branza de burduf
  • 150gr. cascaval taiat bucatele subtiri
  • sare si piper macinat dupa gust
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval:

Alegem cartofi noi mici de marimea unor mingiute de ping-pong.

Spalam bine cartofii sub jet de apa sa indepartam tot pamantul de pe coaja lor.

Taiem cartofii in jumatati, apoi ii punem la fiert in apa cu sare pentru 20 minute.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Scurgem cartofii si ii transferam intr-o tava de inox sau in forma de yena tapetata cu hartie de copt.

Peste cartofii fierti turnam smantana de gatit,presaram branza de burduf si asezam din loc in loc bucatele subtiri de cascaval.

Presaram sare, piper si busuioc uscat dupa gust.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Scoatem tava cand cartofii capata crusta aurie, portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

22.06.2016, 23:33

Arata grozav Val!

dantes 1

25.06.2016, 06:39

Buni!

tina58 1

25.06.2016, 11:37

Si mie-mi plac cartofii cu branza si smantana la cuptor. Branza de burduf are intr-adevar un gust mai pregnant decat alte sorturi de branza, dar imi place. Singurul lucru pe care l-as schimba ar fi busuiocul pe care l-as inlocui cu marar.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Spring Time