Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 1808 vizualizari

 

Sunt o mare fana a cartofilor, as manca zi si noapte, la orice ora, bine exceptie fac cei prajiti pe care i-am scos din meniu de ceva anisori. Dar cartofii noi mi se par cei mai deliciosi, parca sunt pufosi, cremosi...si daca ii mai acompaniaza si o crema branza, sunt minunati!

 

INGREDIENTE

    • 1 kg cartofi noi
    • sare
    • piper
    • 1 lingurita unt
    • 3 linguri ulei
    • 1 lingurita rozmarin uscat

Pentru crema de branza:

  • 1 cutie crema de branza cu verdeata Delaco
  • 1 lingura plina cu smantana groasa
  • 4 fire marar verde
  • piper proaspat rasnitat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu crema de branza:

Curatam cartofii noi, ii spalam. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare. Ii fierbem 10-15 minute, apoi ii scrugem de apa si ii rasturanm intr-o tava tava tapetata cu hartie de copt. Ii stropim cu ulei, presaram sare, piper si rozmarinul. Incingem cuptorul, bagam cartofii si ii lasam pana devin aurii. Cand sunt gata, ii scoatem si ii lasam 5 minute sa se racoreasca.


Crema de branza: Intr-un bol amestecam crema de branza cu smantana. Mararul il tocam marunt, il incorporam in branza. La final ii dam gust cu sare si piper. Servim cartofii alaturi de crema de branza, noi am mai pregatit si o salata. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

mirela0911 1

18.06.2015, 14:28

Si mie imi plac!

Rocsi 1

18.06.2015, 21:12

Multumesc mult Luana

Rocsi 1

18.06.2015, 21:12

Multumesc Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cartofi wedges