Chiftelute crocante

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 5175 vizualizari

 

Chiftelute mai bune decat cele "confectionate" in tuci la foc de lemne nu cred ca exista.............prin vara am fost la tara ,la sora lui George.Ne-a venit mareata idee de a praji chiftelutele afara,in tuci ,la foc de lemne.Sa va spun cum au iesit?.........................,numai daca veti gusta,atunci papilele voastre gustative vor simti cu adevarat gustul .

Se servesc atat calde cat si reci ,ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.

Erau atat de bune si mirosea asa de frumos incat noi am "furat"si am mancat asa fierbinti chiar la fata locului.

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui dezosat
  • 200 g carne de vitel
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • marar verde
  • faina
  • fulgi de porumb
  • putina apa minerala.
  •  ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin faina si apoi prin fulgii de porumb maruntiti.


Pana aicea ne-am ocupat noi fetele ,de aici inainte i-am inmanat stafeta lui George..................hihihi.


Deci a pregatit focul,a pus ulei in tuci ,l-a infierbantat si apoi rand pe rand a prajit chiftelele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (63)

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 19:57

Menaaaaaaaaaaaa.scumpa ,draga ,iubita mea...................

gaby_duceag 1

23.10.2011, 20:01

Medi, tu ce faci?
iti faci de cap, ca de obicei.
asa-i?

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:09

nu,imi fac de picioare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Aperitive