Cartofi noi la tigaie cu bacon si salvie

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2016 | 619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 grame cartofi noi
  • 4 fasii bacon sau pancetta
  • sare, piper
  • 1 lingura  frunze rozmarin
  • 5-7 frunze de salvie
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la tigaie cu bacon si salvie:

Se taie cartofii in jumatati.


Se fierb in apa sarata, 8-10 minute.


Se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se usuca cu un prosop din hartie.


Se taie baconul fasii si se prajeste intr-o tigaie fara ulei sau cu foarte putin ulei pana devine crocant. Se scoate pe o farfurie, pastrand grasimea in tigaie.


Se adauga cartofii in tigaie, se adauga sare si piper si se gatesc 20 de minute, amestecand frecevent.


Se adauga baconul, rozmarinul, salvia si usturoiul feliat. Se mai gatesc cateva minute pana prinde usturoiul culoare. Se servesc imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la tigaie cu bacon si salvie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

noiinbucatarie 1

31.03.2016, 12:45

Gherca Daniela 1

31.03.2016, 17:08

Rocsi 1

01.04.2016, 20:46

Aaaah, abia astept sa savurez niste cartofi noi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj