Cartofi noi umpluti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2010 | 5343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi noi mari
  • 4 felii sunca de pui
  • 50 g unt aromat
  • 2 linguri crema de branza Almette
  • 4 oua de prepelita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi umpluti:

Cartofii se curata cu un burete de sarma sub jet de apa rece, apoi se pun la fiert in apa cu sare.


Dupa ce au fiert se scot pe un platou, se lasa sa se racoreasca putin si cu ajutorul unei lingurite scobim de miez mijlocul cartofilor.


Miezul cartofilor il amestecam cu sunca de pui si crema de branza, saram si piperam dupa gust.


In interiorul fiecarui cartof punem cate o bucatica de unt aromat, apoi umplem fiecare cartof cu compozitia de mai sus. Punem intr-un vas termorezistent si deasupra fiecarui cartof punem cate un ou de prepelita.


Dam la cuptor la foc mediu pana se prajeste oul.


Se servesc calzi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

vero_closca 1

15.06.2010, 15:46

mamaaaaaaa...bestial arata! la favorite ...sa o testez si eu! felicitari! las furcile

epurasha2bb 1

15.06.2010, 18:38

ce super reteta miha!

mena29 1

18.06.2010, 00:31

Ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Borek cu branza