Cartofi prajiti, cu ou

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2009 | 30612 vizualizari

 

Sunt printre preferatii mei, adoram sa vin acasa de la scoala si sa ma astepte mama mea cu acesti cartofi deliciosi. Imi spune tatal meu ca aveam 3 ani, cand m-a luat cu el intr-o excursie, si mi-a gatit acesti cartofi. Cand ne-am intors acasa, am anuntat-o pe mama mea: "De acum, nu mai mananc decat mancare facute de tati!". Se pare ca de atunci mi-au placut mult. :D

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2-3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti, cu ou:

Se curata cartofii, si se feliaza putin mai marunt decat pentru cartofii prajiti. Se pun la prajit in uleiul incins (nu foarte mult, nu chiar cat sa ii acopere), si dupa ce sunt prajiti, se adauga peste ei ouale batute. Se lasa 1-2 min pana se face oul, si se intoarce pe partea cealalta, cu o paleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti, cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Swanheart 1

17.12.2009, 13:04

Miha, ma gandesc ca va ajunge la toti bucatarasii, ca eu n-am facut nimic special sa il primesc!

Miha 1

17.12.2009, 13:54

Eiii...glumeam si eu...Nici eu n-am facut nimic special.

Panacris 1

09.10.2018, 14:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din aluat fraged cu sunca si legume