Cartofi prajiti, cu ou

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2009 | 38169 vizualizari

 

Sunt printre preferatii mei, adoram sa vin acasa de la scoala si sa ma astepte mama mea cu acesti cartofi deliciosi. Imi spune tatal meu ca aveam 3 ani, cand m-a luat cu el intr-o excursie, si mi-a gatit acesti cartofi. Cand ne-am intors acasa, am anuntat-o pe mama mea: "De acum, nu mai mananc decat mancare facute de tati!". Se pare ca de atunci mi-au placut mult. :D

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2-3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti, cu ou:

Se curata cartofii, si se feliaza putin mai marunt decat pentru cartofii prajiti. Se pun la prajit in uleiul incins (nu foarte mult, nu chiar cat sa ii acopere), si dupa ce sunt prajiti, se adauga peste ei ouale batute. Se lasa 1-2 min pana se face oul, si se intoarce pe partea cealalta, cu o paleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti, cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Swanheart 1

17.12.2009, 13:04

Miha, ma gandesc ca va ajunge la toti bucatarasii, ca eu n-am facut nimic special sa il primesc!

Miha 1

17.12.2009, 13:54

Eiii...glumeam si eu...Nici eu n-am facut nimic special.

Panacris 1

09.10.2018, 14:25

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu somon