Cartofi prajiti, cu ou

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2009 | 22913 vizualizari

 

Sunt printre preferatii mei, adoram sa vin acasa de la scoala si sa ma astepte mama mea cu acesti cartofi deliciosi. Imi spune tatal meu ca aveam 3 ani, cand m-a luat cu el intr-o excursie, si mi-a gatit acesti cartofi. Cand ne-am intors acasa, am anuntat-o pe mama mea: "De acum, nu mai mananc decat mancare facute de tati!". Se pare ca de atunci mi-au placut mult. :D

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2-3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti, cu ou:

Se curata cartofii, si se feliaza putin mai marunt decat pentru cartofii prajiti. Se pun la prajit in uleiul incins (nu foarte mult, nu chiar cat sa ii acopere), si dupa ce sunt prajiti, se adauga peste ei ouale batute. Se lasa 1-2 min pana se face oul, si se intoarce pe partea cealalta, cu o paleta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti, cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Miha 1

17.12.2009, 12:58

Numa la mine n-a venit Mosul. O fi ramas inzapezit pe undeva.

Swanheart 1

17.12.2009, 13:04

Miha, ma gandesc ca va ajunge la toti bucatarasii, ca eu n-am facut nimic special sa il primesc!

Miha 1

17.12.2009, 13:54

Eiii...glumeam si eu...Nici eu n-am facut nimic special.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu spanac si oua de prepelita