Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 3493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 225 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc
  • ½ lingurita busuioc maruntit
  • 125 ml smantana
  • 1 ou      
  • Pentru umplutura
  • crema de branza
  • rosii cherry coapte (se iau rosii cherry, se stropesc cu ulei de masline si se dau la copt 30-45 minute la 200˚C)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.


2. Pentru aluat, amesteca intr-un vas faina cu praful de copt si un praf de sare. Adauga untul taiat cubulete si amesteca pana obti un aluat sfaramicios. Incorporeaza uleiul de masline si busuiocul urmate de smantana si ou. Aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt, cu o lingurita, mingiute de aluat apoi da-le la copt pana cand au crescut putin si s-au rumenit.


3. Dupa ce painicile s-au racit, li se taie un capacel si se umplu cu crema de branza si rosii cherry coapte apoi se acopera.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 08:32

bun bun

divainbucatarie 1

10.01.2011, 12:12

BUN...

LUK 1

10.01.2011, 13:21

frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie