Cartofi si piept de pui cu lamaie si parmezan

de -Licurici- in Pui, 5 Apr 2017 | 748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 500 g piept de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • condimente pentru pui
  • sare cu ierburi
  • piper
  • 1/2 de lamaie
  • parmezan ras
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi si piept de pui cu lamaie si parmezan:

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentele pentru pui, sare, piper.


Cartofii se taie cubulete, se amesteca cu zeama de lamaie si sarea cu ierburi.


Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, cartofii si o cana cu apa.


Se baga in cuptorul preincalzit, pentru o ora.


Se scoate din cuptor, apoi se rade parmezan pe deasupra si se pune patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si piept de pui cu lamaie si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

anca_rm 1

06.04.2017, 08:26

ce reteta frumoasa, trebuie sa fie delicios

noiinbucatarie 1

06.04.2017, 09:24

dantes 1

06.04.2017, 16:34

Buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui si galuste