Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval

de gurita1809 in Porc, 1 Feb 2010 | 7007 vizualizari

 

Este o mancare gustoasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  •  
    • 1 kg cartofi
    • 500 g carnati afumati
    • 300 g kaizer
    • 300 g cascaval
    • 200 g branza telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval:


Curatam cartofii, ii feliem, ii asezam intr-un vas termorezistent, tapetat cu grasime.
Adaugam peste ei branza rasa. Completam cu afumatura. Stropim cu o ceasca de apa..si dam la cuptor.
Cand sunt gata, adaugam cascavalul..si mai lasam cateva minute in cuptorul incins.
Servim cu muraturi.


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bucataras 1

03.02.2010, 23:30

http://femeieinaintedetoate.blogspot.com/2009/11/cartofi-taranesti-cu-afumatura-si.html . De aici a fost furata aceasta reteta. Userul Gurita1809 a fost banat!

Miha 1

04.02.2010, 00:12

Foarte urat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu legume la wok si orez