Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval

de gurita1809 in Porc, 1 Feb 2010 | 9278 vizualizari

 

Este o mancare gustoasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  •  
    • 1 kg cartofi
    • 500 g carnati afumati
    • 300 g kaizer
    • 300 g cascaval
    • 200 g branza telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval:

Curatam cartofii, ii feliem, ii asezam intr-un vas termorezistent, tapetat cu grasime.
Adaugam peste ei branza rasa. Completam cu afumatura. Stropim cu o ceasca de apa..si dam la cuptor.
Cand sunt gata, adaugam cascavalul..si mai lasam cateva minute in cuptorul incins.
Servim cu muraturi.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bucataras 1

03.02.2010, 23:30

http://femeieinaintedetoate.blogspot.com/2009/11/cartofi-taranesti-cu-afumatura-si.html . De aici a fost furata aceasta reteta. Userul Gurita1809 a fost banat!

Miha 1

04.02.2010, 00:12

Foarte urat!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de Craciun