Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci

de Constelatialeu in Porc, 29 Oct 2015 | 3742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 5 felii
  • 500 g cartofi
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci:

Mai intai ne ocupam de ceafa de porc. Presaram un praf de sare peste fiecare felie de ceafa. Intr-o farfurie punem sosul de soia, piper si cimbru si tavalim fiecare felie de ceafa prin sos.Luam o tava cu gratar, punem in tava apa, vin si cimbru, asezam feliile ceafa si le bagam la cuptor, la foc mai mic cca 1 ora .Din cand in cand intoarcem feliile de ceafa si le stropim cu zeama din tava. Apoi taiem cartofii in cubulete, ii punem in apa cu sare la fiert. Taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici si le punem in tuciul in care am incins putin ulei,presaram putina sare.Lasam sa se caleasca pana can ardeiul se inmoaie. rosiile le decojim si le taiem cubulete mici. Cand cartofii sunt fierti, ii scoatem din apa si ii punem in tuci, amestecand usor sa nu sfaramam prea rau cartofii. Apoi adaugam rosiile si lasam la foc mic cca 20 min sa se patrunda aromele. Am servit cu gogosari in sos. Sa aveti pofta, noi am mancat....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Gicuta 1

30.10.2015, 00:39

Fur o bucata si merg la culcare...Super!!

simona72 1

30.10.2015, 09:02

Mancar de mancare!!

Rahela Velicu 1

01.03.2016, 19:19

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu branza si afumatura de casa