Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci

de Constelatialeu in Porc, 29 Oct 2015 | 1120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 5 felii
  • 500 g cartofi
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci:

Mai intai ne ocupam de ceafa de porc. Presaram un praf de sare peste fiecare felie de ceafa. Intr-o farfurie punem sosul de soia, piper si cimbru si tavalim fiecare felie de ceafa prin sos.Luam o tava cu gratar, punem in tava apa, vin si cimbru, asezam feliile ceafa si le bagam la cuptor, la foc mai mic cca 1 ora .Din cand in cand intoarcem feliile de ceafa si le stropim cu zeama din tava. Apoi taiem cartofii in cubulete, ii punem in apa cu sare la fiert. Taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici si le punem in tuciul in care am incins putin ulei,presaram putina sare.Lasam sa se caleasca pana can ardeiul se inmoaie. rosiile le decojim si le taiem cubulete mici. Cand cartofii sunt fierti, ii scoatem din apa si ii punem in tuci, amestecand usor sa nu sfaramam prea rau cartofii. Apoi adaugam rosiile si lasam la foc mic cca 20 min sa se patrunda aromele. Am servit cu gogosari in sos. Sa aveti pofta, noi am mancat....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Gicuta69 1

30.10.2015, 00:39

Fur o bucata si merg la culcare...Super!!

simona72 1

30.10.2015, 09:02

Mancar de mancare!!

noiinbucatarie 1

01.03.2016, 19:19

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de purcel la cuptor