Cartofi taranesti cu ou

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 14604 vizualizari

 

Am facut din nou reteta Elei dar imbunatatita pentru gustul nostru! Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 150g branza de burduf
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ou:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.


Se scurg si se lasa intr-o sita.


Se fierb 4 oua 10 minute, se curata si se taie marunt.


Costita se taie in felii subtiri.


Branza si cascavalul se rade.


Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.


Se pune branza de burduf pe toata suprafata.


Se pun feliile de costita si se presara branza telemea.


Se pun ouale fierte pe toata suprafata.


Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza si ou.


Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.


Se taie portii generoase si se mananca cu pofta!


Sunt buni si reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

19.11.2012, 12:44

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 00:04

MotanLaOale 1

23.11.2012, 00:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv