Cartofi taranesti de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 21 Dec 2011 | 9406 vizualizari

 

Pentru azi va propun cartofi taranesti de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  •  3 catei de usturoi
  •  2-3 linguri ulei de masline
  •  sare
  •  piper
  •  busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti de post:

Curatam si spalam cartofii, ii taiem felii putin mai groase, nu ca pentru cartofi prajiti.

Pisam usturoiul si-l amestecam cu uleiul, sare, piper si busuiocul.

Dam cartofii prin acest amestec.

Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem la cuptorul preincalzit 40 - 45 de minute.

Sunt gata cand furculita intra usor in ei.

Servim alaturi de o salata verde sau de niste muraturi in zilele de post, sau ca si garnitura langa o fripturica in zilel de dulce.

 Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lorra 1

21.12.2011, 11:17

foarte buni

brunetica 1

21.12.2011, 11:49

ce bine arata cartofeii

Dana Cristea - pusikmea 1

21.12.2011, 13:56

multumesc tuturor dia, nu se poate pana nu-si lasa puiutul meu amprenta peste tot

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu sos de ceapa caramelizata